Wednesday, February 25, 2015

Kas oled päriselt ka oma juustele parim perenaine? vol 2

Toidupoest leiame igasugu vahendeid juuste jaoks, aga kuidas leida see õige enda jaoks? Ma ei ole kõikide poes müüdavate toodetega kursis, küll aga soovitan sulle eelistada professionaalseid tooteid. Nende hinnaklass on küll kallim, kuid tulemuseks tugevad ja terved juuksed. See kõik oleneb ka, milliste toodete kasuks otsustad. Kuna valida on küllaltki raske ja kaubamärke on seinast-seina, siis edaspidi annan väikseid analüüse, kuidas leiaksid just Sina enda juustele vastavad vahendid (kuna iga juuksetüüp on indiviid ning sellest lähtudes tuleb teha ka valikud).
Poe värvid on ühed salakavalad tooted. Nende värvidel on omamoodi numbriskeem ning värvidel on kaasas vesinik mis on 98% juhtudest 12-protsendine! Kõige õigem lähenemine kliendile on lähtuda temale kui indiviidile!





Näide 1.
Oletame, et lähed juuksuri juurde, kuna oled sõbrannaga alati ühe ja sama värviga värvinud, aga temal jääb hoopis teine tulemus. Näiteks neiud, kes oma väljakasvu soovivad värvida, valides sellejaoks kõige heledama plaatina-blondi, tulemuseks kollane! Samas kui sõbranna väljakasvu muutus ilusaks valgeks. See kõik algab sellest, et ühel neiul on väljakasvu tumedus heledam, teisel tumedam.

Näide 2.
Või näiteks otsustad kodus värvida blondid juuksed pruuniks, aga tulemuseks on vetikaroheline kole ja laiguline juuksevärv - ülla ülla. Nii juhtub, kui ei ole kursis, et juukses puudub pigment. See on üks suur teooria, millest tavaline naine ei peagi aru saama, aga teinekord, kui sul tekib tahtmine end värvida tumedast-heledamaks või vastupidi, siis ütle oma juuksurile see lause: "Ma soovin eelpigmenteerimist". Ja lase ta nuputab. Just sellisel juhul suudab õige juuksur sulle tagada selle lõpptulemuse, mida oled soovinud.

Näide 3.
Miks ei saa mustadesse juustesse poe !Värviga! heledaid triipe? -  kuna värv ei kata värvi! Sa võid seda proovida, kui ostad blondeerija!

Näide 4.
Miks ei saa punaseid juukseid tagasi blondiks? - punane pigment on kõige salakavalam ning püsib juukses kõige parema meelega. Soovitan sul värvida end tumedamaks ning seejärel hakata heledaks tagasi minema. Mis veel lihtsam - värvieemaldus!

Ma võin siia kirjutada mitu lehekülgi erinevaid värvianalüüse, aga see poleks nii huvitav. Seega, kui sul tekib mõni küsimus mõne huvitava värvimis-mõtte kohta siis kõige esimese asjana uuri ja konsulteeri! Ära jookse poodi värvi järele, sa ei tea kunagi kui palju kurja võid sa oma juustele teha sellega!
Jäta oma küsimuste soov komentaaridesse!

No comments:

Post a Comment