Wednesday, February 25, 2015

Juuksepikendused- räägin lähemalt

Räägin veidi oma tööst- juuksepikendused. Alusasin väga varakult, kuus aastat tagasi. Tegelesin väga palju keratiinkinnitus meetodiga ning juurde õppisin teip juuksepikendused. Esialgu tellisin juuksepikendusi Pärnust, seejärel Tartust (http://www.extension.ee/) Liisi käest (So Cap keratiine). Kliendid jäid igati rahule, kuni leidsin Tallinnas juuksepikenduste jaemüügiga tegeleva suur ettevõttega Tradehouse. Tradehouse müüb keratiin-, teip-, tress ning clip in juuksepikendusi. Kvaliteet ning hinnaklass on tasakaalus ning läbitud koolitused andsid mulle tõuke anda enast parim sellel alal. Tänaseks päevaks olen leidnud on favoriit koostöö partnerid: Tradehouse ning Cybercat. Tradehouse müüb inda-remi juuksepikendusi ning Cybercat slaavi pikendusi.

Mis on india remi juuksepikendus? - oma sõnadega seletades on "india" (päritolumaa) ning "remi", mis tähendab, et patsis on kõik juuksesalgud/karvad langemise suunas, mis tagab pikendusele kvaliteedi, mis ei lähe pusadesse. Selle karva struktuur on kaetud silikooniga, samas on karv väga sarnane Euroopa inimese juuksele - veidi kahune samas volüümikas. Hinnaklass on soodne, kuid tähelepalnu nõuab õige hooldus!

Mida tähendab vene/slaavi? - Venemaa on väga suur riik. Tootjaid on palju ning juuksepikendusi tuleb nii lõuna Venemaalt kui ka Põhja Venemaalt, samamoodi Usbekistanist jne. Slaavi juus on karm ja õiglane. Selle lõpptulemus pikendamisel jääb massiivne, samas silmaga nähtav kohevus, mis on ilus! Karva struktuur on pehme, salk on massiivne. Sobib kõige rohkem inimesele, kellel on paksud/jäigad juuksed. Võib panna ka õhukestele, kuid arvestada väiksema salgu kogusega. Hind on üle keskmise, kuid sellele vastab ka kvaliteet, mis peab vastu kuni aasta!

Täpselt sama käib ka teip juuksepikenduste kohta. Igapäeva töös on 90% minu püsiklientidel india-remi juuksepikendused. Õigel hooldusel on need super juuksed, just seetõttu, et nende hinna ja kvaliteedi suhe on paigas. Ta on talutava hinnaga, samas ei pea muretsema uusi juukseid 6-kuu jooksul. Edaspidi on kõik kliendi enda kätes, kuidas ta hoolitseb enda ning juuksepikenduste eest ning hooldusel tuleb hinnaks vaid salkude tõstmise hind.

Kuidas valida endale õige meetod ning salkude kogus? - kõigepealt leia endale sobiv juuksetehnik ning aruta oma soovi. Tänapäeval on kasutusel mitmeid meetodeid ning iga viis, mida oma juustele kinnitad on raskus, mis pikemas perspektiivis kurnab juust. Just seetõttu tuleks endale üks hetk öelda STOP! Lasta juuksel puhata ning teha kõik endast oleneva, et näidata, kui truu sa tegelikult oma juustele oled.

Kuna turul on mitmeid juuksetehnikuid, siis soovitan soojalt uuri kõigepealt selle juuksetehniku tausta! Eesti turg on väike ning info liigub väga kiiresti (eelkõige negatiivne kogemus).

PS!
Kui sul tekib mõni eriti huvitav mõte, siis lase korraks oma mõtteist läbi selilne võimalus - sama tulemus juuksepikenduste näol (oma juukseid kahjustamata). Näiteks, blondide juustega klient soovis tumedaid triipe, samas sai kõik teoks vaid mõne teip-juuksepikenduse salguga. Soovid kuklajuukseid punaseks või siniseks värvida? Piisab mõnest salgust, mis täidab sinu unistuse. See kõik tuleb kokkuvõttes odavam ning mis kõige lihtsam - kui sulle enam ei meeldi või kopp on ees, siis saad iga hetk need pikendused maha võtta!

Juuksepikendused ei ole alati pikendamise eesmärgil! Piisab 40st või 50st keratiinsalgust, et lisada juuksele volüümi! Piisab 5st salgust, et lisada juuksele värvi näol liikuvust. Võimalusi on nii palju! Kui sul on unistus pikkadest volüümikatest juustest, siis võta kätte ja uuri, mis võimalusi on!

Oma töödest pilte ning kogemusi:
https://www.facebook.com/JuuksepikendusedDiamondHair?ref=hl

No comments:

Post a Comment